skhuen
EASY PACK s.r.o Šávoľská 1961, 986 01 Fiľakovo +421 905 656 312info@easypack.sk
skhuen
EASY PACK s.r.o Šávoľská 1961, 986 01 Fiľakovo +421 905 656 312info@easypack.sk

Kartondobozgyártás
Csomagolástechnika
MINDENT BECSOMAGOLUNK TERMÉKEINK
GARANTÁLT MINŐSÉG Kartondobozgyártás
Csomagolástechnika
TERMÉKEINK

RÓLUNK

Vevőink gyors és minőségbeli kiszolgálására összpontosítunk! Cégünk főleg kis és közép volumenű vevői igény kiszolgálására terjed ki.

Feladatunknak és egyben kötelességünknek érezzük ügyfeleink rendeléseinek határidőn belüli legyártását, sőt akár már a megrendeléstől számított 1-2 napon belüli szállítását.

Legfőbb erényünk a gyorsaság, az azonnali árajánlat készítés és az azonnali realizáció – gyártás. Továbbá, nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolattartásra partnereinkkel.

FEFCO katalógus

A FEFCO katalógusban megtalálhatók az alap termékek, melyek nemzetközi jelzéssel vannak ellátva. Természetesen lehetőség van ezen formák kombinálására is. Dobozok: tetőfenék lapolt /TF/ dobozok ragasztott és tűzött kivitelben, több színű nyomattal, kimetszett és Display dobozok, kínáló tálcák. Tartozékok: fésűrekesz, válaszlap, betétek, élvédők, merevítők… stb.

  • A dobozok méretei alatt a belső méreteket kell érteni, melyeket mm-ben adnak meg a következő sorrendben: Hosszúság (L) x Szélesség (B) x Magasság (H)
  • Hosszúság (L) = kinyitott állapotban a hosszabb méret
  • Szélesség (B) = kinyitott állapotban a kisebb méret
  • Magasság (H) = a doboz nyitási felületétől a doboz aljáig terjedő méret
0+
éves tapasztalat
0+
legyártott termék
0+
elégedett partner
0+
kiszállított csomag

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése van írjon nekünk, vagy hívjon a következő telefonszámon: +421 905 656 312

    Az EASY PACK s.r.o. egy olyan cég, aki mindig a megoldásra törekszik. Ha későn adom le a rendelést, sem hagy cserben. Megbízható, korrekt partner. Kedvesek, figyelmesek. Nagyon szeretek velük dolgozni.